Just nu 748667 registrerade användare i 48383 grupper!
Skapa ny grupp
     
HEM FUNKTIONER NY ANVÄNDARE MOBILAPP KONTAKT

Inloggning till Mobilapp och Min Sida

Du kan ladda ner Bokat.se mobilappen till både Android och iPhone. Med hjälp av denna så samlar du alla dina inbjudningar och aktiviteter på ett ställe. För att kunna använda appen så behöver du ett lösenord knutet till den mailadress som du använder med Bokat.se. Via appen så kommer du sedan åt alla inbjudningar som skickas till den mailadressen även om inbjudningarna går från vitt skilda grupper. Via funktionen notifiering så meddelas du på mobilen när en ny inbjudan etc kommit, denna funktion kan stängas av. Andra funktioner som finns är möjlighet att skicka notifieringar till andra gruppmedlemmar, direkt se per aktivitet antal ja/nej etc, chat, bilder på gruppmedlemmar etc.

Med inloggningsuppgifterna kan du också logga in på Min sida, där samlas alla dina aktuella aktiviteter från olika grupper. Länk till Min sida finns här.

Mata in din epost-adress nedan så kommer ett mail med en länk där du anger ett lösenord. Appen hittar du i Appstore och Google Play genom att söka på Bokat.se. OBS! Epost-adressen som du anger måste vara densamma som du använder på Bokat.se dvs du måste finnas i minst en grupp på Bokat.se med den epost-adressen för att det ska fungera.


Mailadress:
Verifiera mailadress:

Skriv in verifieringskoden, oregelbundet utskriven nedanför
denna text, i rutan nedan till höger för att kunna fortsätta.

Verifieringskod:


Glömt lösenord till app Ändra lösenord till app