Zurzeit 668763 angemeldete Nutzer in 43810 Gruppen!
Neue/r Gruppe/Nutzer
     
STARTSEITE FUNKTIONEN EINSTELLUNGEN EINLADUNGSTEXT TIPS ZU BOKAT.SE

 Flygträff 23/10

Hej kamrater.

Som Lasse redan har skickat ut så har vi anordnat en flygträff för alla oss 23/10 med start kl: 10.00 på Borglanda. Tanken är att vi skall flyga, navigera och träna landning i form av någon slags tävling. För ALLA flygplan. Lite prat och genomgångar gällande flygsäkerhet mm. Vi förenar denna dag nöje med nytta. I slutet avrundar vi med att vi ordnar lite på fältet som att ta in bänkar och bord mm.

Anmäl er här om ni kan komma. Vi räknar denna dag som en gemensam dag som man kan bocka av sig på. Anmälan vill vi ha så vi kan ordna inför träningen / tävlingen samt beräkna fika och ev grillning. Fyll i JA eller NEJ. Använd gärna kommentars fältet. Ex. kommer senare, Kan ej ska till tandläkaren eller vad det kan vara. Sista anmälningsdag fedag 21/10 kl 12.00

Vi tycker det är viktigt att vi sammanför alla och försöker ha lite trevligt ihop. Ska bli mer av den kakan i framtiden. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och att Lasses väder bokning går igenom och att vi får en mycket trevlig och fin dag.

Mvh / Flygsektionens styrelse


Zurück