Just nu 702966 registrerade användare i 45682 grupper!
Skapa ny grupp
     
HEM FUNKTIONER INSTÄLLNINGAR BOKAT.SE SHOP INTRODUKTION

Nyheter/Tips

 • Helt ny version av appen till Bokat.se nu släppt! Appen är helt omarbetad och finns tillgänglig till både iPhone och Android. Vi har beslutat att även fortsättningsvis ha den gratis, därav är det en reklambanner på appens förstasida. Med appen kan man som användare av Bokat.se se och hantera samtliga inbjudningar och aktiviteter som man är inbjuden till. Finns dessutom funktioner för chat, meddelanden etc.
   
 • Bokat.se tar bort paket Silver och gör samtliga funktioner tillgängliga utan kostnad för alla grupper. Tjänsten kommer framöver att till största del finansieras via reklam, dock finns fortsatt möjlighet att genom uppgradering till paket Guld få reklamfri version. Inom kort kommer fullversionen av apparna att också de bli kostnadsfria.

  Varför gör vi då detta?? Vi vill att Bokat.se ska fortsätta växa och nå så många som möjligt med all funktionalitet och effektivaste sättet att uppnå det är genom reklamfinansiering. Nuvarande nivå av reklam kommer att behållas, det blir inte mer och inte mindre.

  Ni som har ett Silver-paket med tid kvar kan växla in det mot tex sms-krediter alternativt återbetalning, kontakta support@bokat.se så hjälper vi er.
   
 • Genom att aktivera notifiering kan du få ett meddelade varje gång nånting händer med denna aktivitet, om någon tackar ja, tackar nej eller skriver en kommentar. Meddelandet kommer via mail och/eller som notifiering i mobiltelefonen om du har Bokat.se appen installerad. Du måste aktivera notifieringen varje gång du får en ny inbjudan och du kan alltid stänga av notifieringarna när som helst via samma knapp nedan. Rekommenderat är att skaffa Bokat.se appen och bara ha notifieringar för mobilen. Aktivera notifiering på sidan där du tackar ja/nej till aktiviteter.
   
 • Två av de största verktygen på nätet för att administrera grupper och föreningar av alla olika slag går nu samman

  Produkterna kommer anpassas för att tillsammans bli det naturliga valet när en förening, ett lag, kollegor, kompisar eller annan grupp av något slag söker efter verktyg för att förenkla och effektivisera administrationen i både stort och smått.

  Tillsammans kommer MyClub och bokat.se ha närmare 150.000 unika besökare per vecka och hjälpa närmare en halv miljon personer att regelbundet hålla ordning på medlemsavgifter, närvaro, påminna om möten, träningar, seminarium etc.

  "Tillsammans täcker vi in hela spektrat från kanslifunktioner i stora föreningar till det lokala kompisgänget som träffas regelbundet", säger Henrik Dyberg, grundare av Bokat.se i en kommentar.

  "Det ska bli mycket spännande att erbjuda MyClub för Bokat.se användare. Många föreningar kommer att kunna förenkla sin vardag genom att komplettera Bokat.se med ett kraftfullt verktyg som MyClub", säger Stefan Hjelm, en av grundarna av MyClub.

  Frågor besvaras av Stefan Hjelm, 070-984 77 66
  Länk till pressrelease
   
 • Vinnaren i Bokat.se jultävlingen är nu utsedd. Det blev Lovisa W med nyskapade gruppen MAD - Mälaröarnas Alpina Damer som lottades fram. Stort grattis!
   
 • Nu finns Bokat.se som mobilapp till Android och iPhone! Med hjälp av denna så samlar du alla dina inbjudningar och aktiviteter på ett ställe. För att kunna använda appen så behöver du ett lösenord knutet till den mailadress som du använder med Bokat.se. Via appen så kommer du sedan åt alla inbjudningar som skickas till den mailadressen även om inbjudningarna går från vitt skilda grupper. Vill du testa, gå till www.bokat.se/app/manageApp.jsp!
   
 • Nu kan du bifoga bilder till dina inbjudningar som bäddas in i själva meddelandetexten. Välj om du vill att bilden/bilderna ska finnas längst upp eller längst ner i mailet. Funktionen återfinns via alternativet skapa aktivitet med bifogade filer.
   
 • Som administratör kan det vara jobbigt och besvärligt att få in pengar från enskilda gruppmedlemmar för tex guldpaketet eller SMS etc som köps till Bokat.se gruppen. Utnyttja då funktionen där varje medlem själv får betala för sin egen del direkt. Det går till så att du väljer vad som ska köpas och sedan skickas en inbjudan ut på vanligt sätt från Bokat.se till de gruppmedlemmar du väljer. Lämpligen så skriver du en text om att varje gruppmedlem ska betala för sig 20 sms var och man betalar via länken som följer med mailet. Som i en vanlig Bokat-aktivitet får man en bra överblick över vilka som har betalat och vilka som inte betalat.
   
 • Har du en grupp med många gruppmedlemmar kan du nu använda kategorier för att lättare skilja ut tex lag, arbetslag, vänner etc. På så sätt går det snabbare att skapa aktiviteter då du bara behöver välja kategori för att göra urvalet av medlemmar som ska få inbjudan. Du kan namnge upp till fyra egna kategorier tex juniorlaget, seniorlaget, tränarna och föräldrar.
   
 • Bokat.se har fått en ny mer modern och användarvänlig design. Huvuddelen av nya designen är på plats men det kommer att ta ett antal veckor innan allting sitter. Vad gäller de olika paket som introduceras på Bokat.se så påverkar detta inte funktioner hos befintliga användare. Vår ambition är fortsatt att låta huvuddelen av Bokat.se vara gratis för användarna. Om ni har synpunkter eller får problem med nya designen, tveka inte att maila support@bokat.se!
   
 • Tidigare problem med att Telia kategoriserar mail från Bokat.se som skräppost för kunder med @telia.com-adresser ska nu vara åtgärdat (enligt Telia). Upplever ni fortsatta problem maila support@bokat.se. Allmänt så är ett tips att sätta info@bokat.se som betrodd avsändare i era mailprogram vid problem med mail som inte kommer fram.
   
 • Förfrågninigar fungerar nu bättre och är mer överskådligt om man har många tidpunkter/tillfällen att välja mellan.
   
 • Det är nu lättare att administrera ta betalt för aktiviteter. Som admin kan du nu enkelt manuellt registrera de som betalt om de inbjudna betalat på annat sätt än via Bokat.se. Nu ser du också en summering på hur många som har betalat.
   
 • Prova nya funktionen förfrågningar. Föreslå ett antal tidpunkter/tillfällen/maträtter/filmer etc och dina gruppmedlemmar får välja de som passar. Förfrågning är en typ av aktivitet, skapa en förfrågan genom att klicka på skapa ny aktivitet och följ sedan typen förfrågan.
   
 • Man kan nu ta betalt för sina aktiviteter på Bokat.se. De deltagare som väljer att vara med kan betala via en länk på svarssidan. Betalningen sker via Payson och pengarna sätts in på ditt befintliga eller ett automatiskt nyskapat Payson-konto. Den nya funktionen hittar du via 'Skapa ny aktivitet'.
   
 • Man kan nu ladda upp bilder i gruppens bildalbum, tex träningsbilder, festbilder, bilder från gemensamma resan etc. Bildalbumet nås via länk från svarssidan där gruppmedlemmarna svarar på inbjudningar. Bildalbumet återfinns via länken Hantera bilder i menyn till höger.
   
 • Nya inställningar för aktiviteter; visa svarsdatum, visa bilder på deltagare samt inställning för att dölja diskussionsfunktionen på svarssidan.
   
 • Ladda upp bilder på dina gruppmedlemmar för ett mer personligt Bokat.se! Bilderna syns i listan med dina medlemmar samt på sidan där man tackar ja/nej till aktiviteter.
   
 • Nu kan du exportera statistik för dina aktiviteter till tex Excel. Länken hittar du under själva tabellen med statistik.
   
 • Mot en kostnad kan du nu få Bokat.se delvis eller helt utan reklam. Finns som val i Bokat.se shop vars länk du hittar på gruppens hemsida.
   
 • Vi inför nu SMS som komplement till mail vid utskick av inbjudningar, påminnelser, information etc. Läs mer om SMS-funktionen här! Är ni intresserade av att köra igång med SMS, kontakta support@bokat.se så aktiverar vi tjänsten för er grupp.
   
 • Nu kan du få med starttid/datum för en aktivitet i mailrubriken. Speciellt bra för regelbundna aktiviteter! Funktionen finns under övriga inställningar när man skapar/ändrar en aktivitet.
   
 • Inbjudna kan nu ange om man tar med gäster/extra spelare. Aktiveras under 'Övriga inställningar' när en aktivitet skapas.
   
 • Du kan nu skapa aktiviteter där de inbjudna inte ser hur andra inbjudna svarar. Funktionen hittas under avancerade aktivieter/övriga inställningar.
   
 • Sätt dig själv eller din grupp som avsändare av dina inbjudningsmail. Då kan dina gruppmedlemmar svara på mailen från Bokat.se och svaren kommer till dig. Din grupps mailadress sätts via inställningar som återfinns längst ner på sidan du kommer till när du loggat in på Bokat.se.
   
 • Nu har vi uppdaterat svarssidan, en chat kopplad till aktiviteten där användarna kan lägga in kommentarer är tillagd, dessutom kan användarna nu skicka mail till andra deltagare.
   
 • Vi har nu bytt leverantör av vår driftsmiljö, detta kommer göra Bokat.se säkrare och mer pålitlig framöver. En baksida med detta är att vi också har nya mailservrar, hade ni tidigare en regel som sa att mail från Bokat.se inte skulle fastna i spamfilter kan den eventuellt behöva uppdateras nu.
   
 • Problem med att mail från Bokat.se fastnar i spamfilter? Skriv lite mer utförliga inbudningstexter och sätt avsändare på inbjudan för att minska problemet.
   
 • Via sidan där dina gruppmedlemmar svarar på inbjudningar kan de nu också ändra, lägga till och ta bort sina mailadresser.
   
 • Nu kan du inkludera bilder, filer etc till dina inbjudningar. Upp till tre filer kan bifogas per inbjudan.
   
 • Du kan välja om du vill ha med eventuella kommentarer som de inbjudna skrivit i när informationsmailet går ut. Kryssa i rutan 'visa kommentarer' när du skapar en aktivite för att aktivera detta.
   
 • Det är numera möjligt att modifiera statistik från aktiviteter. Tryck på verktygs-ikonen under för en specifik vecka.